Medveščak je ovim potezom iznenadio svoje navijače

Nakon što su posljednje četiri godine se isključivo oslanjali na pojačanja iz Sjeverne Amerike, uprava Medveščaka je napravila zaokret i pred doigravanje dovela novog igrača iz Slovačke.

12.2.2013.
14:53
VOYO logo

Iako je povratkom Dustina Jeffreyja u Pittsburgh Penguinse ostala rupa na poziciji centra, Medveščak je par dana prije isteka roka za dovođenje igrača doveo novo lijevo krilo.

Roman Tomas je iskusni 32-godišnji napadač koji iza sebe ima više od desetljeća igranja u češkoj i slovačkoj Extraligi. Kratko je bio član ruskog drugoligaša Neftjanika Leninogorsk i Cracovije (Poljska). U Zagreb stiže iz rodnog Poprada gdje je ove sezone zabio 24 gola uz 14 asistencija u 48 utakmica Extralige. Posljednjih mjesec dana baš ga i nije išlo, u devet utakmica na čak osam se nije upisao u statistiku, a zadnju utakmicu za Poprad je odigrao 3. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlozi njegovog odlaska iz Poprada su financijske naravi, klub zbog dugova polako napuštaju najbolji igrači, a navijači Medveščaka se mogu nadati da će u Ebelu opet namjestiti nišanske sprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo