SVE U NAŠIM RUKAMA / Mavrović potvrdio sjajne vijesti pred ključnu utakmicu i pozvao navijače: 'Moramo se baciti na glavu'

Image
Foto: Luka Batelic /PIXSELL

Hrvatska futsalska reprezentacija u četvrtak je poražena od Francuske i prepustila joj prvo mjesto u skupini C

6.10.2023.
18:03
Luka Batelic /PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska futsalska reprezentacija u četvrtak je u Lavalu poražena od Francuske i prepustila joj prvo mjesto u skupini C.

Image
ŠUŠKA SE, ŠUŠKA /

Ugledni mediji razgalio maštu navijača Hajduka: 'Perišić želi karijeru završiti u Hrvatskoj'

Image
ŠUŠKA SE, ŠUŠKA /

Ugledni mediji razgalio maštu navijača Hajduka: 'Perišić želi karijeru završiti u Hrvatskoj'

Izbornik hrvatske futsalske reprezentacije Marinko Mavrović za web-stranicu HNS-a prokomentirao je poraz njegove momčadi od Francuske (2-5) u Lavalu i najavio domaću utakmicu protiv istog suparnika u okviru Elitnog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2024. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Utakmica je odigrana u prekrasnom ambijentu, pred više od tri tisuće gledatelja. Bili smo stvarno dobri tridesetak minuta. Šteta zbog Sekulićeve grede kod našeg vodstva od 2:1. Nakon toga, ušli smo u 'crnu rupu', utakmica se prelomila u korist Francuza. Primili smo nedopustive pogotke iz prekida. Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu, u slučaju naše pobjede u Zagrebu ponovno ćemo izbiti na vrh ljestvice. I dalje sve držimo u svojim rukama“, rekao je hrvatski izbornik Marinko Mavrović.

Sljedeću utakmicu protiv Francuske Hrvatska igra 10. listopada u zagrebačkom Domu sportova II. Hrvatska bi pobjedom ponovno preuzela vrh ljestvice i došla vrlo blizu plasmanu na Svjetsko prvenstvo koje će se u rujnu i listopadu iduće godine održati u Uzbekistanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska u drugoj utakmici neće moći računati na dvostrukog strijelca Abdessamada Mohammeda zbog suspenzije žutih kartona.

“To je jako dobra vijest za nas, vidjeli smo u četvrtak koliko je on dobar igrač. No, mi se svakako moramo baciti na glavu i ići na pobjedu. Ovim putem pozvao bih sve ljubitelje futsala iz Zagreba i okolice da napune dvoranu. Trebat će nam podrška navijača“, zaključio je Mavrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo