FOTO: / Ludnica u Ledenoj! Ovo je najveće iznenađenje do sada!

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka stali su na kraj crnoj seriji u KHL ligi. Nakon sedam uzastopnih poraza, u 9. kolu u Ledenoj dvorani Doma sportova savladali su SKA iz St. Peterburga 4:3 na penale.

24.9.2013.
21:56
VOYO logo

SKA je vodeća momčad Zapadne konferencije KHL lige koja je do ove utakmice imala tek jedan poraz u sedam susreta i koja je u prvom međusobnom susretu protiv Medveščaka na domaćem ledu slavila 3:0.

No, Medvjedi su u ovom susretu uspjeli nanijeti im i drugi poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogli su to doduše učiniti i u regularnom dijelu budući su sve do šest i pol minuta prije kraja vodili 3:1, no tada je SKA postigao dva gola u razmaku od samo jedne minute i 34 sekunde, a strijelci su bili Čeh Roman Červenka i proslavljeni NHL-ovac, donedavni igrač New Jersey Devilsa Ilja Kovaljčuk.

Bio je to Kovaljčuku drugi gol na susretu, nakon što je u drugoj minuti zabio za vodstvo SKA-a 1:0. Golove za Medvjede zabili su Mathieu Carle, Ryan Vesce i Matt Murley, po jedan u svakoj trećini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što u produžecima nije bilo golova pucali su se penali, a ondje je presudio gol Ryana Vescea i time donio Medveščaku važne bodove.

Medveščak - SKA St. Peterburg 4:3 na penale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traktor - Novosibirsk 1:0

Podolsk - CSKA Moskva 3:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed Zapadne konferencije: 1. SKA 22 (9 utakmica) 2. Dinamo Minsk 19 (9) 3. Dinamo Riga 18 (9) 4. Spartak 16 (8) ... 12. Medveščak 9 (9) ...

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo