LAKŠE SE DIŠE: / Liječnik njemačke reprezentacije donio dobru vijest - Jamajčanima!

Image
Foto: AFP, MICHAL CIZEK

Liječnik njemačke nogometne reprezentacije Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt ima pune ruke posla uoči polufinala Europskog prvenstva, ali je unatoč tome stigao primiti i jednu staru 'mušteriju'.

6.7.2016.
19:02
AFP, MICHAL CIZEK
VOYO logo

Müller-Wohlfahrt se trenutno nalazi u Evianu gdje je kamp njemačke reprezentacije, ali je početkom tjedna prešao granicu i skoknuo do Ženeve gdje je iz Jamajke doletio najbrži čovjek svijeta Usain Bolt. Olimpijski pobjednik i svjetski rekorder na 100, 200 i 4x100 metara ozlijedio se na jamajčanskom prvenstvu zbog čega je propustio i finalnu utrku na 'stotki'.

Nastup u Londonu

Iako se pojavio strah da bi jedan od najboljih svjetskih sportaša mogao propustiti skorašnje Olimpijske igre u Rio de Janeiru, pregledi u ženevskoj klinici pokazali su da se radi samo o lakšem istegnuću bedrenog mišića. Bolt je nakon Ženeve otišao na dodatne pretrage i početak rehabilitacijskog procesa u München i za očekivati je da će uskoro ponovno biti na stazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad je u planu njegov nastup na mitingu Dijamantne lige u Londonu, 22. i 23. srpnja, što će mu biti generalna proba za Rio gdje će treći put zaredom pokušati uloviti olimpijska zlata na 100, 200 i 4x100 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo