Kostelić u nevjerici: 'Pa zar je to normalno?'

Ante Kostelić se naljutio na tretman svog sina Ivice kod domaćih sponzora, ali i način na koji hrvatski mediji prate uspjehe osvajača Velikog kristalnog globusa.

27.12.2011.
10:04
VOYO logo

Autor jednog od najvećih hrvatskih sportskih čuda ne može se načuditi gotovo nikakvom interesu hrvatskih korporacija za najboljeg svjetskog skijaša Ivicu Kostelića.

"Nemamo niti jednog pravog domaćeg sponzora, to je smiješno! U Flachauu sam pričao s čovjekom iz austrijske Raiffeisen banke. Ne može se načuditi kako Grad Zagreb ili naše turističke agencije nemaju interesa za to da ih Ivica predstavlja. On je mlad čovjek, zgodan, zanimljiv... Najgluplji mi je argument to da nemamo zimskog turizma. Ma kakva zima, on je od malih nogu i na moru! Daj mu neka drži nekakvu razglednicu Makarske rivijere i pošalji tu reklamu u Njemačku, oni su ludi za njime. Tamo postoje obitelji koji klince, ma i mačke, oblače u hrvatske dresove i prate nas po svijetu, a kod nas to nikoga ne zanima... I budite sigurni, zbog toga smo neuspješni", izjavio je Ante KostelićJutarnjem listu i dodao što ga još muči:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada je bila 'utakmica' u Flachauu. Ivica pobijedi, a ja moram moliti suprugu da snima njemačku, talijansku ili austrijsku televiziju da mogu vidjeti sina na postolju. Pa zar je to normalno? Zar je normalno i da je u Flachau, koji je na dva i pol sata od Zagreba, došla jedna hrvatska novinarka?", pita se Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo