Kostelić puk'o: 'Ovo je šovinistička farsa!'

'Ovo je šovinistička farsa.

19.3.2011.
19:30
VOYO logo

Ante Kostelić je uglavnom tih čovjek. Većinu vremena šuti, radi, stvara svjetske prvake i rijetko kada se 'na silu' pojavljuje u medijima, no kada to odluči napraviti obično se 'sve dimi'.

Tako je bilo i u Lenzerheideu nakon slalomske utrke, na dan kada je Ivica ostvario dio svojih snova, te je jasno i glasno izgovorio što misli o natjecanju u kojem je njegov sin pokorio konkurenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je šovinistička farsa. Ivica je u nepovoljnoj poziciji jer na svojim leđima nosi po 40 Austrijanaca, Švicaraca, Talijana, Francuza... Ozljeđivao se pod teretom nepravedne borbe s više od 200 skijaša. Da je tenis organiziran kao skijanje, Federer i Nadal ne bi postojali. Zašto smo danas imali jednu stazu, zašto neki imaju pravo postavljati više staza od prvaka, zašto u ovom sportu onaj koji je prvi nije šef?", prenosi Jutarnji list Antina razmišljanja, a Ivica mu pružio podršku:

"Nemojmo od pojedinačnog sporta napraviti ekipni, ali tko može Austrijance i Švicarce u to uvjeriti? Pobjednik bi trebao imati pravo postavljati mnogo više staza", smatra najbolji skijaš svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103190112006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo