Kostelić priznao što se zapravo dogodilo na Sljemenu!

Ivica Kostelić nije krio razočarenje svojim nastupom na Sljemenu. Nakon sjajne prve vožnje, naš najbolji skijaš odradio je slabu drugu vožnju i završio tek na osmom mjestu.

6.1.2013.
15:35
VOYO logo

"Očekivao sam više! Ne mogu reći da sam jako razočaran, ali nisam zadovoljan. Ovo je bila dobra prilika za postolje, za nešto više, ali nije išlo", rekao je utučeni Ivica koji je otkrio razlog svog slabog nastupa u drugoj vožnji.

"Vidjelo se da kasnim cijelo vrijeme, stalno sam padao u kanal s ponešto zakašnjenja i tu se svaki put gubio po par stotinki. Na slalom livadi sam također kasnio i nakupio zaostatak. Nije to još to! Staza je bila dobra, a za ovakve staze je važno imati dobar tajming, a kad ovako nabijate na rub kao što sam ja, onda ispadne loše."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, otkrio je Kostelić i jednu pozitivnu stvar:

"I dalje branimo svoje startno mjesto, to nam je jako bitno, a moram priznati da je to u zadnjih mjeseca dana bilo dosta teško"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i prošle godine pobijedio je Marcel Hirscher.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od početka sezone je ispred ostalih, skija na viskom nivou, hrabar je, iskorištava svoju malu tjelesnu masu i nikad ne skija na rubovima. To je nešto što se zove budućnost slaloma. Nema se tu što puno dodati, trenutno je najbolji i to je to", zaključio je Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo