Kostelić poručio Đokoviću: 'Tenis može igrati svatko!'

'Recimo, tenis stvarno može igrati svatko. Ima odličnih tenisača iz Čilea, Argentine i tako dalje.

7.2.2012.
9:14
VOYO logo

Ivica Kostelić po šesti put je izabran za najboljeg sportaša Zagreba.

"Ponosan sam što sam Zagrepčanec i zato mi je ova nagrada jedna od najdražih", rekao je Ivica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagrebu se zadržao tek jedan dan, već u utorak putuje u Rusiju. "Svjetski kup nastavlja se u Sočiju. Čujem da su tamo temperature nešto blaže. Dobro je što ću upoznati staze gdje će se održati Igre", rekao je Ivica. Na posljednjoj utrci nastupio je sa zaštitom na licu. "Zamotao sam se tejpovima. Čovječe, bila su minus 23 stupnja", istaknuo je Ivek. Na priredbi se našao i Ante Kostelić, koji je za Gol.hr još jednom naglasio u kako teškim uvjetima radi njegova obitelj, a 'očešao' je, ni krivog ni dužnog, Novaka Đokovića, dobitnika nagrade Laureus za najboljeg svjetskog sportaša u prošloj godini.

''Ne postoji baš nijedan primjer u Hrvatskoj, ni prije ni sad, nit će ikada postojati, da vi vodite jedan privatni rat protiv cijelog svijeta'', izjavio je Gips te pokušao to objasniti na primjeru tenisa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Recimo, tenis stvarno može igrati svatko. Ima odličnih tenisača iz Čilea, Argentine i tako dalje. Skijaški krug je ograničen. Da vas samo podsjetim da je Đoković rođen na Kopaoniku. I da se probao skijati. Budući da smo prijatelji s njima, iskoristit ću ono što su rekli. Skijanje nije tenis, skijanje je mnogo komplikovano', izjavio je tata Ante. Najbolja sportašica Zagreba je Marina Sumić iz Metalca, svjetska doprvakinja u tekvondou. Vaterpolisti Mladosti su najbolja momčad, a najbolji ženski sastav su kuglačice Zagreba. Najbolji trener je Ante Kostelić. Dobitnici Trofeja ZŠS-a su Mirko Bašić, Dragutin Drofenik, Vedran Pavlek, Božidar Pažur i Vjekoslav Rolih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo