Play ponuda

Kapetan Medveščaka oduševio navijače i klub!

shimmer fallback

Navijači Medveščaka mogu odahnuti jer je ljubimac zagrebačke publike i kapetan Medvjeda Alan Letang produžio ugovor te će i sljedeće sezone biti u Zagrebu.

19.7.2012.
11:42
Play ponuda

Želju za kapetanovim ostankom na kraju sezone isticao je i predsjednik Medveščaka Damir Gojanović, kao i trener Marty Raymond, napomenuvši kako za Letanga uvijek ima mjesta u momčadi te da se samo čeka njegov pristanak da i u sezoni 2012./2013. bude dio 'medvjeđeg brloga'.

Nakon dugog iščekivanja, naročito od strane navijača, klub može s olakšanjem 'uklizati' u novu sezonu jer je kanadski branič produžio ugovor. Medveščak će na ledu ponovo imati odličnog braniča i vođu koji je uvijek spreman riskirati ako je potrebno i zdravlje za momčad.

"Mi u klubu u niti u jednom trenutku nismo razmišljali treba li Alan Letang ostati u Zagrebu i biti dio naše momčadi ili ne. Tijekom sezone smo više puta ponavljali i još uvijek stojimo iza toga kako je Alan Letang srce naše momčadi i kapetan s velikim slovom 'K' na kojeg svi možemo računati. Čak i u trenucima koji su bili opasni po njegov vlastiti život on je na klizaljkama izlazio na led i vodio našu momčad! Radujem se njegovom povratku kući, u Zagreb", izjavio je Gojanović.

Letang je za Medveščak u protekle tri sezone odigrao 164 utakmice, uključujući doigravanje, te upisao 25 golova i 52 asistencije.

"Alan Letang nije samo naš vođa na ledu i izvan njega, već je i odličan branič koji može obavljati više zadaća u momčadi i kojem je samo jedan cilj na umu, a to je osvajanje lige. Drago nam je što će naš kapetan i ove sezone biti s nama", izjavio je trener Medveščaka Marty Raymond.

Play ponuda
Play ponuda