'Kad sam osjetio bol, nisam razmišljao uopće o skijanju'

Ivica Kostelić u povratničkom je nastupu na staze osvojio 25. mjesto u veleslalomu u Kranjskoj gori. Naš najbolji skijaš otkrio je kako je ipak očekivao više nakon vrlo dobre prve vožnje.

10.3.2012.
16:17
VOYO logo

Ivica je sretan što je napokon može opet natjecati. Iako je rezultat priželjkivan, na kraju ostaje žal, jer dojam je da se u Kranjskoj gori moglo više.

"Ja sam ostvario ono što sam mislio i što sam očekivao, ali poslije prvog laufa sam htio ipak malo bolji plasman i bolju vožnju u drugom laufu, što mi nije baš uspjelo. Međutim, nema nekog velikog nezadovoljstva i dobro je da sam uopće skijao", rekao je naš najbolji skijaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je nije toliko stvarala ozlijeđena noga, koliko bol u leđima.

"Osjetio sam bol u leđima i za vrijeme dok sam se spuštao uopće nisam razmišljao o skijanju, nego o tome što će biti s leđima", otkrio je Ivica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Leđa malo pate, jer jasno podsvjesno se puno više opterećuje jedna noga i štedi se malo ozlijeđenu nogu. Nadam se da ćemo to uspjeti sanirati do nedjelje. Već je danas fizioterapeut napravio puno posla i omogućio je svojom intervencijom da nastupim u oba dvije vožnje", kazao je Kostelić.

Ovako brzi povratak u Svjetski kup i osvajanje bodova za Iveka ipak nisu čudo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije čudo, ali zadovoljavajuće je", zaključio je naš najbolji skijaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo