Još jedan dokaz velikih Medveščakovih ambicija

'Siddall je igrač koji puno radi za momčad, na ledu i izvan njega te vjerujemo da će biti vrijedan član momčadi i zajednice', izjavio je generalni menadžer kluba Markoantonio Belinić.

30.12.2011.
14:16
VOYO logo

Kanađanin Matt Siddall novo je pojačanje zagrebačkih Medvjeda. 27-godišnji hokejaš rođen je u Vancouveru, gdje je i napravio prve hokejaške korake. U KHL Medveščak dolazi iz britanske lige EIHL (Elite Ice Hockey League), odnosno momčadi Fife Flyers u kojoj je ove sezone odigrao 32 utakmice i dostigao 31 bod.

Siddall je čak četiri sezone nastupao za sveučilište Northern Michigan, gdje je igrao i s novim/starim suigračem Geoffom Waughom. Iste sezone kada je upisao fakultet, Siddalla su i na NHL-ovu draftu kao 270. pick u 9. krugu drafta odabrali Atlanta Trashersi (danas Winnipeg Jetsi). U četiri sezone igranja u fakultetskoj ligi NCAA nastupio je u 147 utakmica i postigao 76 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od sezona 2008./2009. do 2010./2011. Siddall nastupa u 20 utakmica u AHL ligi za Chicago Wolves i u čak 177 utakmica u ECHL ligi nastupajući za momčadi Gwinnett Gladiatorsa i Victoria Salmon Kingsa. U sezoni 2011./2012. potpisuje za EIHL-ovu momčad Fife Flyers u kojoj je bio i pomoćni trener.

"Matt Siddall dolazi u Zagreb kao treća zamjena ove sezone. Nažalost, zbog teških ozljeda Pascala Morencyja bili smo prisiljeni potražiti igrača koji će ga zamijeniti, preuzeti njegovu poziciju i učvrstiti momčad. Siddall je igrač koji puno radi za momčad, na ledu i izvan njega te vjerujemo da će biti vrijedan član momčadi i zajednice. Nadamo se da će se brzo uklopiti, a još brže zaigrati sa svojim novim suigračima", izjavio je uime KHL Medveščaka generalni menadžer kluba Markoantonio Belinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će se Matt Siddall pridružiti momčadi u ponedjeljak 2. siječnja, a svoju premijeru pred zagrebačkom publikom trebao bi imati na prvoj utakmici u sklopu Arena Ice Fevera protiv slovenskih Acroni Jesenica. Robby Sandrock više nije član KHL Medveščak Zagreb. Nakon gotovo tri sezone, Robby Sandrock i zagrebački Medvjedi sporazumno su raskinuli ugovor o sportskoj suradnji. Sandrock nastavlja sportsku karijeru u njemačkom drugoligašu Schweninger Wild Wings.

"Igrač i klub razilaze se u prijateljskim odnosima, a Robby Sandrock uvijek će biti dobrodošao u Zagreb kao prijatelj kluba. Svojom igrom učinio je puno za klub u trenutku kada smo odlučili hokej vratiti u Zagreb! Klub igraču želi uspjeh i dobre razultate u nastavku sportske karijere.", kratko je izjavio glasnogovornik kluba Ranko Vučinić, prigodom objave informacije o prestanku suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada već bivši Medvjed će se svojem novom klubu pridružiti već sljedeći tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike