'Gle, tako i tako je sve puklo, nemaš se više zbog čega čuvati'

Ivica Kostelić je nakon fenomenalne pobjede u slalomu u Kranjskoj Gori otkrio što mu se motalo po glavi prije utrke te potvrdio da je nova operacija vrlo izgledna.

10.3.2013.
16:27
VOYO logo

Sjajni Ivica Kostelić je pobijedio na slalomu Svjetskog kupa u Kranjskoj Gori što mu je 15. slalomska pobjeda u karijeri, 26. ukupno te 58. postolje u karijeri.

Nakon utrke je u razgovoru za HTV otvorio dušu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je nama kao drugi dom. Poslije 10 godina ponovno pobijediti nije lako, posebno ne u disciplini kao što je slalom u kojem mladi ljudi stalno dolaze i konkurencija je vrlo gusta. Bili su takvi uvjeti kakvi su bili, bilo je teško, no možda nam je bilo malo lakše nego drugima zbog toga što mi stalno treniramo u takvim uvjetima", izjavio je Ivica koji je vjerovao do kraja:

"Mogu reći da sam stvarno vozio na pobjedu i iako sam znao da Pinturault ima veliku prednost iz prvog laufa, ja sam vozio na pobjedu. Meni je to kao ispunjenje nekakvog sna, da nakon 10 godina pobijedim na nekom mjestu, i ovaj put mi se pružila prilika. Znao sam da mogu pobijediti jedino ako Pinturault pogriješi. Nisam baš gledao tu vožnju i, iskreno, mislio sam si u sebi: 'Alexis, ti si još mlad čovjek, pobijedit ćeš još mnogo puta, a meni ovo jako znači i mislim da ja trebam pobijediti'. Moram pohvaliti i slovenske navijače koji su i u subotu i u nedjelju zdušno navijali za mene. Jako mi je drago da me smatraju gotovo svojim", kazao je Ivica koji će sa svojim timom u nedjelju navečer odlučiti što dalje po pitanju problematičnog koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koljeno nažalost nije dobro, nije bilo dobro cijelu sezonu, no sada barem znamo o čemu se radilo. Navečer će se odlučiti o sljedećim koracima, no operacija je dosta izvjesna i ja sam si rekao: 'Gle, tako i tako je sve puklo, nemaš se više zbog čega čuvati.' Tako sam i vozio", kazao je Kostelić te pogledao prema završnici Svjetskog kupa u Lenzerheideu.

"Imam priliku ući među 30 u superveleslalomu i zadržati grupu u veleslalomu i to su moji glavni ciljevi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo