Ivica će pjesmom uzvratiti škrtim Austrijancima!

Kako je i najavljeno prije Kvitfjella, ako u Norveškoj bodovno izbori osvajanje velikoga Kristalnoga globusa, Ivica Kostelić u Lenzerheideu neće u srijedu voziti spust.

15.3.2011.
11:14
VOYO logo

Ivica Kostelić će prvu sljedeću utrku voziti u četvrtak kada je na rasporedu superveleslalom, u kojemu je još uvijek u igri za postolje, pa i za mali Kristalni globus. U međuvremenu će najviše trenirati slalom. I dok Ivica razmišlja o borbi za još dva mala Globusa - u superveleslalomu i slalomu - neki drugi članovi hrvatske reprezentacije moraju razmišljati i o tome kako sve to proslaviti.

"Očekujemo da će u subotu na slalomskoj utrci biti puno Hrvata. U Švicarskoj ih ima puno, moglo bi ih biti i nekoliko tisuća", najavljuje Vedran Pavlek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor reprezentacije brine i o tome kako će se Ivica isti dan proveseliti. Bilo je govora i o proslavi koju bi organizirali švicarski Hrvati, no zasad je izvjesna samo završna fešta Svjetskog kupa. Možda Međunarodna skijaška organizacija ukupnom pobjedniku Svjetskog kupa nije namijenila novčanu nagradu, ali zato će im on uzvratiti na svoj način - rock-koncertom u vlastitom aranžmanu, naravno besplatnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivica će na završnoj fešti svirati zajedno s Telefon Blues Bandom koji posebno zbog toga dolazi iz Zagreba. To je bila njegova i očeva želja", kazao je čovjek koji se trudi ispuniti sve Ivičine želje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica je inače omiljen u udruzi Hrvatske blues snage. Štoviše, od nje je dobio i priznanje za najvećeg promicatelja bluesa među skijašima.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103120044006 arti-201103130178006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo