IMA JOŠ PET DANA: / Obiteljska drama Medveščakovog vratara

Image

Da hokejaški klub Medveščak ima dugotrajnih problema s plaćanjem igrača nije tajna, ali situacija je postala nepodnošljiva za neke igrače. "Ima li tko u Zagrebu stan koji se može unajmiti od 1

24.2.2016.
16:47
VOYO logo

Tako bi za manje od tjedan dana švedski vratar sa suprugom i dvoje djece trebao naći novi stan. U međuvremenu je Lundström demantirao da ga izbacuju iz starog stana. No, još uvijek nije pronašao novi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrao samo jednu utakmicu

Lundström je u Medveščaku uspio odigrati samo jednu utakmicu, na kojoj se ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sezona je završila i igrači napuštaju Zagreb. Lundström je odlučio produljiti svoj boravak u Hrvatskoj, a ugovor o najmu stana mu je završio. On sad preko društvenih mreža traži novi smještaj. Sve ostale informacije su netočne", priopćili su iz Medveščaka.

Dug od 4,2 milijuna kuna

U studenom je KHL kaznio Medveščak zabranom dovođenja novih igrača zbog duga od 4,2 milijuna kuna. Spor je protiv zagrebačkog kluba pokrenulo 12 hokejaša, a prema jednom igrača su dugovi narasli pola milijuna kuna, piše khl.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sezona u KHL-u je za zagrebački klub završila prošlog tjedna, Medveščak nije uspio izboriti doigravanje, završivši na 10. mjestu Zapadne konferencije odnosno kao 20. od ukupno 28 momčadi u ligi. Medvjedima sad slijedi još nastup u slovensko-hrvatskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo