Pogledajte divljački nasrtaj za rekordnu kaznu!

Francuski hokejaš Sacha Treille saznao je kako je hokejaško Svjetsko prvenstvo mjesto gdje suci nemaju apsolutno nikakvu toleraciju prema gruboj igri.

8.5.2012.
8:29
VOYO logo

U tijeku je SP u Finskoj i Švedskoj, a Francuz je u utakmici protiv Kazahstana divljački nasrnuo na suparničkog igrača Romana Starčenka.

Epilog - odmah je zaradio kaznu igre, zbog koje je automatski morao propustiti jednu utakmicu, a disciplinci SP-a su ga 'nagradili' s rekordne četiri utakmice kazne za vrijeme Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazahstanac lakat u glavu nije mogao predvidjeti, jer mu je Treille stizao iz 'mrtvog kuta'. Kako je to brutalno ispalo - pogledajte sami:

Radi se o najvećoj odrezanoj kazni na SP-u u modernom hokeju što samo pokazuje želju IIHF-a da iskorijeni sve učestalije udarce u područje vrata i glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet utakmica kazne zaradio je samo Šveđanin Mika Hannula za nasrtaj na Sidneya Crosbyja na SP-u 2006., ali kako se radilo o polufinalu, Hanulla je propustio samo finalnu utakmicu i četiri pripremne utakmice tijekom nove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo