FRAN MIHOLJEVIĆ OSVOJIO 11. MJESTO NA EP-U: / Ovaj je rezultat došao nakon što je na kronometar osvojio odlično četvrto mjesto

Image
Foto: Profimedia

Fran Miholjević osvojio 11. mjesto u cestovnoj utrci na europskom prvenstvu u francuskom Plouayju

28.8.2020.
17:11
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je na kronometar osvojio odlično četvrto mjesto, mladi hrvatski biciklist Fran Miholjević osvojio je 11. mjesto u cestovnoj utrci na europskom prvenstvu u francuskom Plouayju, dok je Danac Kasper Andersen novi europski prvak.

Odluka o juniorskom prvaku odlučena foto finišem

Odluka o juniorskom prvaku odlučena je foto finišem, a zlato je pripalo Dancu Andersenu koji je 109.2 kilometra prošao za dva sata, 38 minuta i 28 sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srebro je osvojio Čeh Pavel Bittner, dok je bronca pripala Belgijancu Arnaudu de Lieu, obojica su bila u vremenu pobjednika.

Sin legende hrvatskog biciklizma Vladimira Miholjevića je osvojio 11. mjesto, također s vremenom pobjednika. Na utrci je nastupio još jedan hrvatski biciklist, Bruno Paškalin međutim, nije završio utrku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miholjević koji je 2. kolovoza postao punoljetan, a trenutačno je član slovenske momčadi "Adria Mobil" iz Novog Mesta, je u ponedjeljak osvojio odlično četvrto mjesto u utrci na kronometar.

Slijedi povratak kući i pripreme za Svjetsko prvenstvo

Nakon Europskog prvenstva slijedi povratak kući i pripreme za Svjetsko prvenstvo, koje bi se, umjesto u Švicarskoj, trebalo održati u Toskani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjeg dana europskog prvenstva na rasporedu je bila i cestovna utrka za juniorke. Zlato je osvojila Talijanka Eleonora Camilla Gasparrini koja je 68.2 km prošla za 1:54:22 sati.

Belgijanke Marith Vanhove i Katrijn de Clercq osvojile su srebro i broncu u vremenu pobjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo