FOTO: / Kakva ludnica! Medveščak ponizio Ruse u Ledenoj!

Medveščak je na savršen način otvorio sezonu u KHL-u. Nakon 50 minute igre protiv moskovskog CSKA vode rezultatom 7:1. Takav rezultat Zagrepčani nisu mogli niti sanjati...

6.9.2013.
18:47
VOYO logo

CSKA je stigao u Zagreb, krenuo odličnu u utakmicu i stao...Rusi su u prve tri minute stvorili dvije stopostotne šanse koje je vratar Medveščaka Mark Dekanich obranio. 'Medvjedi' su se razbudili i počeli parirati Rusima.

Iz prvog šuta su i poveli. Letang je opalio s plave linije, a Jonathan Cheechoo skrenuo pločicu u rusku mrežu. Prvo isključenje na utakmici su Zagrepčani odmah naplatili. Popovic je dočekao pločicu na plavoj liniji i Rusima nije bilo spasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom druge dionice, novi igrač više za 'medvjede' i novi gol. Bivši NHL-ovac Kurtis Foster također s plave linije je povisio na 3:0.

Rusi su smanjili s dva igrača više, Morozovov udarac Dekanich je obranio, uhvatio je pločicu u zraku, ali nakon gledanja snimke suci su ustvrdili da je pločica prošla gol liniju. Savršen dan na 'power-playu', nastavio je Mathieu Carle, za potpunu 'ludnicu' u Domu sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golijadu je nastavio Ryan Vesce iz kontre nakon odlične asistencije Charlesa Lingleta, da bi noćnu moru Rusa nastavio drugi gol Cheechooa. Priču je zaključio Linglet za potpuno poniženje najtrofejnijeg ruskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo