ODLIČNA VOŽNJA NAŠEG SKIJAŠA / Filip Zubčić sjajno odvozio prvu utrku u Alta Badiji i lovit će novo postolje, evo na kojem je mjestu završio

Image
Foto: Profimedia

Vodeći je Matieu Faivre, a naš skijaš zaostaje za njim samo 0.54 stotinke.

19.12.2021.
10:18
Profimedia
VOYO logo

U nedjelju ujutro je na rasporedu treći ovosezonski veleslalom. Skijaši će utrke voziti na jednoj od najtežih staza na svijetu, onoj u Alta Badiji i to dva dana za redom.

U prvi od dva veleslaloma naš skijaš Filip Zubčić ušao je sa startnim brojem pet, a imat će se razloga nadati postolju jer prvu je vožnju završio na visokom šestom mjestu. Vodeći je Matieu Faivre, a naš skijaš zaostaje za njim samo 0.54 stotinke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-----------

Tijek prve vožnje

10:48 - Ništa se za sada ne mijenja, Zubčićevo mjesto je čini se osigurano...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10:32 - A joj, malo je nezgodno pao pri ulasku u cilj River Radamus, ali isplatila mu se žrtva jer je na četvrtom mjestu, što znači da je Zubčić na šestom.

10:29 - Auuuuu, Manuel Feller je završio na trećem mjestu i istisnuo je Zubčića na peto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10:27 - Nakon što je 15 skijaša odvozilo utrku imamo razloga biti zadovoljni. Zubčić je na četvrtom mjestu, ali bit će izuzetno napeta druga utrka jer se osam skijaša uguralo u 60-ak stotinku za Faivreom.

10:25 - Bilo je dosta grešaka kod skijaša koji su vozili nakon našeg Zubčića i njegovo mjesto je, čini se, zacementirano. Unutar jedne sekunde imamo osam skijaša i svakako se Filip može nadati možda i postolju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10:17 - Zubčić je fantastično odvozio, prvo je završio na drugom mjestu, ali trenutno se nalazi na četvrtom mjestu nakon što je osam skijaša odvozilo utrku. Ima 0:54 stotinke zaostatka za vodećim Mathieuom Faivreom.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo