FIGHT NATION CHAMPIONSHIP / Spektakl u Areni Zagreb ekskluzivno na PLAY Premiumu

Image
Foto: Fight Nation Championship

Fight Nation Championship ekskluzivno na PLAY Premiumu

20.5.2023.
18:16
Fight Nation Championship
VOYO logo

Ljubitelji borilačkih sportova, čujte i počujte - Upamtite datum 28. svibnja jer stiže novi spektakl u režiji Fight Nation Championshipa. I to ne bilo kakav! Nakon deset velikih priredbi i prvog odlaska priredbe izvan granica Republike Hrvatske, ona jedanaesta vraća se u glavni grad Lijepe naše i to u - Arenu Zagreb! A to će biti pravi udarački šou, još neviđen u Hrvatskoj…

Image
Messi ili Modrić? /

Argentinsko-hrvatski MMA borac: 'Utakmicu neću gledati pred Hrvatima, ubijaju me još od zadnjeg poraza!'

Image
Messi ili Modrić? /

Argentinsko-hrvatski MMA borac: 'Utakmicu neću gledati pred Hrvatima, ubijaju me još od zadnjeg poraza!'

Od početaka u staroj dvorani zagrebačkog American Top Teama preko Šibenika, Osijeka, Zaboka, Karlovca, Pule, Siska, Ljubuškog (BiH) i Medulina svaki put Fight Nation Championship na scenu je donio nešto novo, te sve više uzbuđenje i promociju podizao na višu razinu, a tako će biti i ovaj put. Nakon čudesne priredbe u kolosalnoj Areni u Puli, slijedi nam još jedna nezaboravna priredba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekrasno zdanje najveće hrvatske dvorane popratit će dosad neviđena produkcija, ali i dolazak ponajvećih regionalnih zvijezda poput Ivana Erslana (31, 12-2-1), Satoshija Ishiija (36, 25-12-1), Marka 'Skull Crushera' Bojkovića (21, 3-0), Filipa 'Nitra' Pejića (30, 16-7-2), legende regionalnog MMA-a Ivice 'Terrora' Truščeka (35, 42-37) i mnogih drugih.

U kavezu će s njima biti jaki svjetski borci, ali i oni iz regije tako da je dosad najveća doza uzbuđenja zagarantirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro će Fight Nation Championship objaviti i fight card koji će vas čekati krajem svibnja, a uskoro u prodaju kreću i ulaznice - čeka vas velika doza MMA uzbuđenja pa požurite po svoj primjerak!

U nedjelju 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na PLAY Premiumu gledajte najveći FNC-ov event do sada koji će se održati Areni Zagreb! Ivan Erslan, Satoshi Ishii, Filip 'Nitro' Pejić, Ivica 'The Terror' Trušček i Marko 'Skull Crusher' Bojković samo su dio onoga što Vas očekuje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo