Messi ili Modrić? / Argentinsko-hrvatski MMA borac: 'Utakmicu neću gledati pred Hrvatima, ubijaju me još od zadnjeg poraza!'

Francisco Croata Barrio kaže da će teško Argentina pobijedili, ali s njim se ne slaže Ignacio Rivas, također Argentinac u Hrvatskoj koji smatra da je pobjednik: 'Argentina! Ja sam od tamo, nemojte se ljutiti!'

11.12.2022.
19:54
VOYO logo

Nakon sambe, stiže nam argentinski tango i plavo-bijele prugice.

Naši sugovornici obje zemlje nosi u srcu, ali u utorak će ipak biti u plavo-bijelom dresu.
Argentinsko-hrvatski MMA borac Francisco Croata Barrio boji se da ćemo Argentinu ponovno nokautirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledat ću utakmicu sam doma s bratom, neću gledati pred ovim Hrvatima jer će me ubiti. Teško da će Argentina pobijediti, Hrvatska je jako dobra reprezentacija, mislim da će biti kao 2018. pa želim gledati sam da me ne zezaju. Zadnje 4 godine me ubijaju s tih 3:0", govori nam iskreno Barrio.

Rođen je u Argentini, ali srce mu je, kaže - hrvatsko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam došao sa šest godina, kao jako mali. Moj tata je došao pomagati Hrvatskoj vojsci za vrijeme rata. Dobili smo državljanstvo. Tu sam završio osnovu školu i zaljubio se u ovu zemlju", prepričava kako je došao u Hrvatsku.

I u zemlju, i u Hrvaticu, zaljubio se i Ignacio. On je naš idući prognostičar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Argentina! Ja sam od tamo, nemojte se ljutiti!", govori nam Ignacio Rivas, Argentinac u Zagrebu.

Ljutnje nema, osim ako izgubimo. Nije stručnjak za nogomet, ali je za likovnu umjetnost. Zatekli smo ga na izložbi keramike u centru Zagreba. U Hrvatsku se doselio prije godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Ako budemo dobro igrali, mi ćemo pobijediti. No ne znam, mislim da je nogomet nepredvidiv. Nadam se da ćemo pobijediti, ne želim ljutiti hrvatske prijatelje, ali navijao sam za Hrvatsku kada je pobijedila Brazil. Poslije je igrala Argentina, bilo je jako stresno", otkriva Rivas.

Još stresnije i za hrvatske i za argentinske navijače bit će u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinski navijač Mario iz Dohe ocjenjuje igrače: "Messi igra odlično. On je najbolji." Na pitanje što je s Lukom Modrićem, odgovara: "On isto igra odlično. Ali Messi je bolji."

Sada nam je ostalo vidjeti kako igraju zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na to pitanje ipak je malo teže odgovoriti Hrvatima u Argentini.

Cecilia Taddei Hraste, Hrvatica je u Argentini i za nas je rekla: "Unuka sam Hrvata i sama sam dijelom Hrvatica, a dijelom Argentinka. Voljela bih da pobijedli Hrvatska."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo