FIFA E NATIONS SERIES / eVatreni u borbi za plasman na svjetsko nogometno prvenstvo! Evo tko brani boje Hrvatske

Image

eVatreni danas i sutra igraju odlučujuće utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se odigrava početkom iduće godine

15.12.2022.
14:19
VOYO logo

Dok u stvarnom svijetu s uzbuđenjem čekamo subotu i borbu za novu medalju naše nogometne reprezentacije, u virtualnom svijetu ovog se tjedna igraju kvalifikacije za FIFAe Nations Series, odnosno svjetsko prvenstvo u popularnoj videoigri FIFA. Hrvatska i ovdje ima svoje predstavnike od kojih mnogo očekuje, Filipa Babića i Nicka Holstea, koji će kao tim s kontrolerima u rukama izaći na teren s ekipama iz cijelog svijeta.

Image
Više ništa biti isto /

Nakon PES-a i FIFA mijenja ime: Poznato je novo ime, a razlog apsolutno nevjerojatan

Image
Više ništa biti isto /

Nakon PES-a i FIFA mijenja ime: Poznato je novo ime, a razlog apsolutno nevjerojatan

Ovogodišnje izdanje kvalifikacija predstavlja prvu priliku da gledatelji utakmice prate uživo na TV-u – 15. i 16. prosinca od 17.00 do 19.10 moći ćete gledati utakmice eVatrenih protiv Rumunjske, Bugarske, Litve i Slovačke putem TV kanala GameHub, ali i putem njihovog službenog YouTube kanala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Same kvalifikacije održavaju se online, a hrvatski tim će se u ta dva dana suočiti s jakim europskim reprezentacijama. Sa svakima će odigrati dvije utakmice, a sudeći prema službenom rankingu, tekme s Bugarima i Rumunjima trebale bi biti najuzbudljivije i odlučujuće za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se održati uživo početkom sljedeće godine.

Ključne utakmice protiv Bugarske i Rumunjske

Filip Babić najbolji je hrvatski igrač FIFA-e, trenutno 29. u službenom svjetskom poretku pojedinačnih igrača. U svojoj igračkoj karijeri do sada je osvojio eBundesligu te je još tri puta bio drugoplasiran u tom natjecanju. Osvajač je i Gfinity Elite Series, četvrtfinalist FUT Champions kupa u Bukureštu, te je proglašen najboljim igračem regije u videoigrama FIFA 18, 19, 20 i 21. U svojoj karijeri nastupao je za eSports ekipe Sturm Graza, Austrie Beč, 1.FC Kölna i AS Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov suigrač s kojim će braniti hrvatske boje, Nick Holste, zvijezda je u nastajanju. U svojoj kratkoj karijeri ušao je u najboljih 12 igrača njemačkog prvenstva, te se nalazi na 107. mjestu službenog svjetskog poretka.

Svim sportašima, nevažno radilo se o stvarnom ili virtualnom svijetu, igranje za reprezentaciju najljepši je mogući osjećaj. Zato se danas i sutra uključite u prijenos i podržite naše eVatrene na putu do završnice FIFAe Nations Series!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo