Poveli u 27. sekundi susreta pa ostali bez 'teksta'

Tjedan u kojem su igrali na dva teška gostovanja hokejaši Medveščaka okončali su s dva poraza. Nakon poraza kod Klagenfurta na penale 3:2, Medvjedi su u nedjelju izgubili od lidera Villacha s 3:1

23.9.2012.
20:35
VOYO logo

Kao i protiv Klagenfurta u petak, zagrebački je sastav sjajno otvorio susret. Protiv Klagenfurta su zabili u 43. sekundi utakmice, a protiv Villacha su poveli još i ranije, u 27. sekundi, kada je zabio Adam Naglich na asistenciju Brandona Bucka. Ipak, na izjednačenje se nije dugo čekalo budući je već u šestoj minuti za 1:1 zabio Antii Pusa. Druga trećina igre pripala je Villachu i to nakon što je Damon Derek zabio 12 sekundi prije njenog isteka. S minimalnim zaostatkom Medveščak je ušao u samu završnicu, a tada je, u posljednjoj minuti, bez vratara, primio gol za konačnih 3:1. Strijelac je bio Marco Pewal. Medveščaku je ovo četvrti ovosezonski poraz, a sljedeća utakmica donosi im u petak gostovanje kod Innsbrucka.

Villach - Medveščak 3-1 (1-1, 1-0, 1-0) Redoslijed: 1. Villach 11, 2. Znojmo 8 (-1), 3. Vienna Capitals 8 (-1), 4. Klagenfurt 8 (-1), 5. Graz 7 (-1), 6. Salzburg 6 (-1), 7. Medveščak 6..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo