Fantastična vijest za sve navijače Medveščaka

Medveščakovom NHL-ovcu Dustinu Jeffreyju u ponedjeljak je istekao ugovor, ali klub i kanadski napadač dogovorili su nastavak suradnje.

20.11.2012.
8:37
VOYO logo

Dustin Jeffrey ostaje u Zagrebu. Kanadski napadač koji je stigao u Medveščak zbog štrajka u NHL-u produžit će ugovor s klubom iz Doma sportova.

Njegov prvi ugovor s Medveščakom trajao je do ponedjeljka 19.11, a tijekom vikenda u rapsodiji Medvjeda protiv KAC-a i Red Bulla navijače je to pitanje najviše zanimalo. Ugovor još nije potpisan, ali detalji su dogovoreni, potpis je samo stvar formalnosti, te će Jeffrey u utorak zaigrati u Klagenfurtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodećim Medvjedima ovaj je tjedan najteži u Ebelu, pred njima su tri iznimno teška gostovanja - KAC, Red Bull i Linz, te će im trebati Jeffrey u odličnom izdanju. S dolaskom napadača Pittsburgh Penguinsa krenula je i velika serija od 11 pobjeda u 12 posljednjih utakmica, a 24-godišnji Jeffrey je zabio šest golova i imao 10 asistencija.

Zanimljivo, posljednje tri utakmice (u Areni) ostao je bez učinka, ali Medveščak može do bodova i bez učinka svog najboljeg pojedinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo