Pogledajte kako zabija budući 'miljenik' Zagrepčana!

'Bilo je još drugih klubova u igri, jedna od njih bila je iz Nizozemske, ali čekao sam bolju ponudu.

10.10.2012.
16:53
VOYO logo

Nije Zbynek Michalek, ali je NHL-ovac iz Pittsburgha. Mladi Dustin Jeffrey pojačat će Medveščak tijekom štrajka u najjačoj ligi svijeta. Svi oni koji su očekivali bombastično pojačanje ostali su razočarani, 24-godišnji Jeffrey jedan je od prosječnih hokejaša u toj ligi (66 utakmica, 21 bod), ali za Medveščak odlična opcija iz više razloga.

Nasušno im je potreban dobar centar, a to novi Medvjed itekako može igrati. Zna zabiti, ima ruke i vještinu dovoljnu dobru da može dominirati u Ebelu. I što je najbolje, nije neka razvikana zvijezda koja bi narušila ravnotežu u svlačionici. Jer zbog njegovog dolaska, netko će uskoro morati i otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvar je u novcu. Ako će klub poput našeg platiti 'tonu novca' nekoj zvijezdi, onda to postaje problem u svlačionici, ali ovakav igrač ne dolazi zbog novca. Smetnja bi bila da dolazi za veliku cifru, a Dustin će biti bolje primljen kod ovih dečki. Četiri-pet naših napadača zasad dobro igra, ostali su me razočarali. Moraju podignuti svoju igru i ovo im mora biti motiv da se poboljšaju", poručio je trener Medveščaka Marty Raymond.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak mu nije bila jedina opcija.

"Bilo je još drugih klubova u igri, jedna od njih bila je iz Nizozemske, ali čekao sam bolju ponudu. Medveščak mi mnogo više odgovara, ima dosta igrača iz Sjeverne Amerike, protiv mnogih sam i igrao, tako da ću se lakše prilagoditi. Ovo mi je prvi put da igram izvan Amerike", rekao je novi Medvjed i ponudio već izlizane klišeje o odličnim navijača u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debitirat će već u petak protiv Znojma i bit će zanimljivo vidjeti kako će reagirati na ledu. Lani su mu suigrači bili Sidney Crosby i Jevgenij Malkin, a sada mu je realnost bitno drugačija. Naredni period živjet će i trenirati u zemlji s 'tri i pol' klizališta, ali i isto toliko hokejaških klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo