Novi šok u Ledenoj: Medveščak ostao i bez najboljeg igrača!

Medveščak je napustio i Dustin Jeffrey! Kanađanin koji je tijekom štrajka u NHL-u pojačao Medvjede otišao je kući i sasvim je izgledno da ga više ne vidimo u Domu sportova.

17.12.2012.
16:51
VOYO logo

Najbolji napadač Medveščaka nije prijavljen za nastavak sezone. Petnaestog prosinca istekao je 'try-out' period i Medvjedi su morali prijaviti momčad za nastavak sezone u Ebelu, a Jeffreyjevo prijavljivanje bio je preveliki rizik.

Naime, od 15. prosinca klubovi mogu napraviti samo tri igračke promjene u momčadi, a s obzirom na mogući završetak štrajka u NHL-u u klubu su odlučili da je pametnije pustiti 24-godišnjeg napadača kući na praznike, te ukoliko se štrajk nastavi - vratiti ga početkom siječnja u Zagreb. No, taj detalj još moraju dogovoriti s igračem, odnosno njegovim agentom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su u Medveščaku ovog tjedna izgubili dva bitna napadača, a zbog pravila lige vodstvu kluba je sužen manevarski prostor. Tri moguće izmjene zasigurno će čuvati što dulje mogu, zbog eventualnih ozljeda. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Zagrepčani reagirati bez njih na ledu, suparnik će im biti 'fenjeraš' Innsbruck.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, odbjegli Tomislav Zanoški se sasvim solidno snašao u Klagenfurtu. Igra u drugoj navali, zajedno s NHL zvijezdom Samom Gagnerom i austrijskim reprezentativcem Thomasom Hundertpfundom. Zagrepčanin je pomogao KAC-u da u velikom derbiju pobijedi VSV (3:0), a Zanoški je ekspresno zaradio simpatije publike nakon tučnjave sa suparničkim igračem.

Nakon što su se u nekim medijima pojavili napisi da će najvatreniji navijači Medveščaka - Sektor B bojkotirati utakmicu protiv Innsbrucka (utorak, 18. prosinca), iz udruge navijača su se oglasili priopćenjem kojem prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovom izjavom reagiramo i službeno se ograđujemo od svih medijskih napisa da bojkotiramo KHL MEDVEŠČAK Zagreb. Dapače, u utakmicama koje slijede i dalje ćemo biti najveća i bezrezervna podrška klubu. Na sutrašnjoj utakmici ćemo simboličnom gestom iskazati prijateljstvo Tomu Zanoškom koji je bio veliki ljubimac navijača, te dati podršku hrvatskoj reprezentaciji i razvoju hokeja u Hrvatskoj, ali to niti na koji način neće narušiti naše odnose i privrženost Medveščaku."

Udruga navijača Sektor B Za dobre vijesti ovog tjedna iz Doma sportova pobrinuli su se navijači Medvjeda. Oni su u nedjelju na 'Druženju navijača sa plemenitim ciljem' sakupili 22.805 kuna i preko 500 kilograma hrane i tako razveselili djecu iz dva dječja doma i jednog rehabilitacijskog centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo