Kakav potez: Dinamo uzeo Medvescaku cak cetiri igraca!

Jonathan Cheechoo, Ryan Vesce, Ryan Ellison i Ivan Svarny vise nece nositi dres Medvescaka. Njihov novi klub jest Dinamo iz Minska.

5.5.2014.
20:55
VOYO logo

Ponuda iz Bjelorusije bila je predobra za kvartet 'medvjeda', koji ce Dom sportova zamijeniti modernom Minsk Arenom koja 'zivi' hokej. U glavnom gradu Bjelorusije ovog ljeta ce biti odrzano Svjetsko prvenstvo, a Dinamo uredno nastupa pred vise od 12.000 navijaca.

Ocito su odlucili u Minsku napraviti remont u momcadi, prosla sezona bila je ocajna, bili su na dnu Zapadne konferencije. Sada je 'cetvorka' oslabila Medvescak i pojacala rivala, ali njihov nedostatak Zagrepcani mogu pokriti na hokejaskom trzistu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotovo jer su navodno za Cheechooa 'medvjedi' dobili odstetu, dok je preostala trojka otisla nakon isteka ugovora. Kako bilo, Medvescak je ostao bez dva vrlo bitna napadaca (Cheechoo, Vesce), ali obojica se nisu iskazala u doigravanju. Cheechoo ce biti upamcen kao strijelac prvog gola Medvescaka u KHL-u, ali igraca slicne klase ima dovoljno na trzistu u Sjevernoj Americi. Medvescak u svakom slucaju ih se ne bi niti odrekao, a da vec Gojanovic i drustvo nemaju spremljen adut u rukavu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike