AJMO HRVATSKA! /

Hrvati se danas natječu u pet sportova: Rukometaši pred ključnim okršajem za četvrtfinale

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dan će završiti važnom rukometnom utakmicom između Hrvatske i Španjolske, koja počinje u 21 sat. Kaubojima hitno treba pobjeda kako bi osigurali četvrtfinale i kako bi se oporavili od stravičnog poraza koji im je nanijela Danska.

4.8.2024.
11:12
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Deveti dan Olimpijskih igara u Parizu donosi uzbuđenje za hrvatske sportaše, koji su do sada osvojili četiri medalje. Danas Hrvatska ima priliku povećati taj broj, budući da njeni predstavnici nastupaju u pet različitih sportova.

Image
DIVNO /

Pohvale stižu sa svih strana, a oglasio se i Đoković: 'Donna mi je jedna od omiljenih tenisačica'

Image
DIVNO /

Pohvale stižu sa svih strana, a oglasio se i Đoković: 'Donna mi je jedna od omiljenih tenisačica'

Prvi na rasporedu je atletičar Filip Pravdica, koji će od 11 sati pokušati izboriti svoje mjesto u finalu skoka u dalj. Filip, koji je hrvatski rekorder u ovoj disciplini, nada se vrhunskom rezultatu koji bi ga doveo do borbe za medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jedrenju, Martin Dolenc započinje natjecanje u klasi Formula Kite, dok Elena Vorobjeva i Filip Jurišić traže svoje mjesto u plovovima za odličja. Vorobjeva će nastupiti u klasi ILCA 6, a Jurišić u klasi ILCA 7. Njihovi nastupi počinju iza 12 sati, s Vorobjevinim izlaskom na regatno polje predviđenim oko 14:30. S obzirom na to da su ostala još četiri plova do završetka regate, ovi nastupi su ključni za osiguranje što bolje pozicije.

Posebna pažnja usmjerena je na Aurel Benovića, koji nastupa u finalu preskoka na svojim prvim Olimpijskim igrama. Njegov nastup možete pratiti od 16:25. Ukoliko Aurel osvoji medalju, to bi bila treća gimnastička medalja za Hrvatsku od samostalnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kajak crossu, Matija Marinić bori se za ulazak u četvrtfinale. Njegov nastup također će biti pomno praćen, jer svaki korak bliže medalji znači puno za hrvatski kajak i kanu sport.

Dan će završiti važnom rukometnom utakmicom između Hrvatske i Španjolske, koja počinje u 21 sat. Kaubojima hitno treba pobjeda kako bi osigurali četvrtfinale i kako bi se oporavili od stravičnog poraza koji im je nanijela Švedska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo