ČERVAROV KLJUČNI ČOVJEK OTKRIO MOŽE LI HRVATSKA DO NOVE MEDALJE: / 'Bez tih dvaju stvari glupo se uopće natjecati'

Image
Foto: Screenshot

Izbornik ovaj put na raspolaganju ima i Luku Cindrića, jednog od najboljih rukometaša svijeta

7.1.2021.
21:15
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija za tjedan dana počinje svoju avanturu na Svjetskom prvenstvu u Egiptu, ali do tada mora još odraditi drugu prijateljsku utakmicu protiv Španjolske koju je u prvom ogledu u Poreču uvjerljivo svladala.

Izbornik ovaj put na raspolaganju ima i Luku Cindrića, jednog od najboljih rukometaša svijeta, a evo kako on vidi cijelu situaciju tjedan dana uoči SP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije velikog turnira ovakva pobjeda protiv europskih prvaka, naravno da možemo bit zadovoljni. Ako ćemo biti zdravi na SP-u mislim da ćemo daleko dogurati. Bez ambicija i bez ciljeva glupo se natjecati. Ja uvijek imam cilj pred sobom i to je zlato, a mislim da je isto i s ekipom", rekao je Cindrić, a ostatak razgovora u kojem je govorio i o potresu u Petrinji pogledajte u videu ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Lino Červar ima najviše poteškoća s vratarima jer mu je glavni golman još uvijek u Montpellieru i pridružit će se u zadnjim trenucima. Umjesto njega branit će Ivan Pešić, a evo što on kaže. "Teško je da, ali mi smo profesionalci i moramo biti spremno na sve. U tjednu imaš dvije, tri utakmice, moraš bit spreman na sve", rekao je vratar Pešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike