TAMO SU GA OBOŽAVALI / Bit će ovo golemi udarac za Putinov ego. Zbog rata u Ukrajini izgubio je predsjedničko mjesto u njemu vrlo važnoj organizaciji

Image
Foto: Profimedia

U dobi od 21 godine, Putin je postao prvak Lenjingrada i dobio titulu majstora

27.2.2022.
11:37
Profimedia
VOYO logo

Međunarodna džudo federacija (IJF) u nedjelju je objavila "suspenziju" statusa počasnog predsjednika i ambasadora Vladimiru Putinu, kao reakciju na rusku invaziju Ukrajine.

"S obzirom na trenutni sukob u Ukrajini, Međunarodna džudo federacija objavljuje suspenziju statusa gospodina Vladimira Putina kao počasnog predsjednika i ambasadora Federacije", priopćio je IJF.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međunarodni džudo savez dodijelio je u listopadu 2012. ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu naslov "crnog pojasa osmi dan", što je jedno od najvećih priznanja uopće u tom sportu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Džudo je 'njegov' sport

Počasni predsjednik Međunarodnog džudo saveza postao je 2008. Vladimir Putin počeo je trenirati taj borilački sport s 11 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dobi od 21 godine, Putin je postao prvak Lenjingrada i dobio titulu majstora, a 1999. je izdana knjiga "Learning Judo with Vladimir Putin". Putin je snimio osnovne tehnike džuda za video koji je dolazio uz knjigu.

Image
Image

Osim tog sporta, Putin je odličan i u nekoliko drugih borilačkih vještina, uključujući i karate. Vladimir Putin ima crni pojas, 8. dan u Kyokushin karateu, podsjeća agencija France presse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo