AMERIČKE GIMNASTIČARKE OSVOJILE SVJETSKO PRVENSTVO: / Najveća gimnastička zvijezda u 22. godini osvojila 21. medalju

Image
Foto: Thomas KIENZLE / AFP / Profimedia

Amerikanke su osvojile peti uzastopni naslov

8.10.2019.
18:23
Thomas KIENZLE / AFP / Profimedia
VOYO logo

Američke gimnastičarke obranile su ekipni naslov svjetskih prvakinja u višeboju na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Stuttgartu, čime je najveća gimnastička zvijezda današnjice 22-godišnja Simone Biles došla do svog 15. zlatnog odličja na svjetskim prvenstvima i ukupno 21. medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američkim gimnastičarkama je ovo peti uzastopni ekipni naslov. Amerikanke su skupile 172,330 bodova i za gotovo šest bodova nadmašile drugoplasiranu reprezentaciju Rusije (166,529).

Momčadski višeboj u srijedu

Veliko iznenađenje napravila je reprezentacija Italije koja je osvojila brončano odličje (164,769) ispred kineskih gimnastičarki. Kineskinje su broncu izgubile za 0,566 boda, dok su petoplasirane Francuskinje zaostale za 1,168 boda. Posljednja talijanska gimnastičarka Elisa Iorio je umalo izgubila veliku prednost, jer je pala s grede, ali je i njezinih 11,933 bodova na kraju bilo dovoljno za brončano odličje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu je u Stuttgartu na rasporedu momčadski višeboj, a za medalje će se boriti reprezentacije Rusije, Kine, Japana, Ukrajine, Velike Britanije, Švicarske, SAD-a i Tajvana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo