'Nadam se da mi nitko na tome neće zamjeriti'

Medveščakov dres s brojem 7 i u sljedećoj sezoni bit će u vlasništvu napadača Adama Naglicha.

27.6.2012.
13:02
VOYO logo

"Nikada nisam bio u nedoumici ostati u Medveščaku ili ne. Prošle sam sezone uživao u Zagrebu, klubu, navijačima, ligi... Zagreb je odličan grad koji nudi bezbroj mogućnosti. Toliko mi je bilo super da mi čak ni Las Vegas nije nedostajao. No, najviše su me impresionirali navijači. Nevjerojatan je osjećaj dolaziti na utakmice kada znaš da je svaka rasprodana i da će dvorana biti puna. Naši su navijači glasni i strastveni kao ni jedni drugi pred kojima sam igrao. Upravo je to ono što Zagreb čini tako odličnim i posebnim mjestom za igranje. Veselim se još jednoj odličnoj godini u vašem, ali bit ću slobodan i reći mojem gradu Zagrebu. Nadam se da mi nitko na tome neće zamjeriti."

Medvjede od okupljanja u hrvatskoj metropoli i priprema za 2012./2013. sezonu dijeli nekoliko tjedana. Već ste zaposlili mišiće?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što je završila sezona, uzeo sam nekoliko tjedana slobodno kako bih napunio baterije. Sada već treniram punom snagom za iduću sezonu. Nekoliko puta tjedno i kližem te ću s klizanjem nastaviti sve do povratka u Zagreb. Vrijeme između treninga najviše provodim s obitelji. U Las Vegasu je jako vruće pa smo često na bazenu kako bismo se ohladili, a prije povratka u Ameriku imali smo priliku nekoliko dana uživati u Splitu. Nadam se da ćemo u budućnosti biti malo duže na hrvatskoj obali jer je iznimno lijepa. Unatoč treninzima, obiteljskim obvezama, ali i vremenskoj razlici, uspio sam čak pogledati i utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Euru 2012. Dečki su igrali odlično i iskreno mi je žao što nisu prošli u četvrtfinale. Nadam se da će uspjeti doći na neku od naših utakmica jer bih želio i osobno upoznati neke od njih", zaključio je Naglich.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike