Play ponuda

A karte za Medveščakovu veliku utakmicu su dobili....

shimmer fallback

Pred hokejašima Medveščaka dvije su izuzetno teške utakmice. U petak idu u goste Red Bullu, a u nedjelju u Ledenu dvoranu stiže prva momčad lige KAC.

6.10.2011.
13:24
Play ponuda

Medveščak je vrlo dobro krenuo u novu sezonu i nakon sedam kola nalazi se na šestom mjestu s osam bodova. Nova prilika za skok na tablici dolazi u dvije utakmice protiv austrijskih klubova.

Prvi izazov je utakmica u Salzburgu, gdje Medvjedi idu na noge Red Bullu. Dvoboj je to dvije momčadi koje imaju isti broj bodova u dosadašnjem dijelu prvenstva, pa se treba nadati da će se novom pobjedom Medveščak malo odvojiti.

Samo dva dana kasnije, u nedjelju, u Ledenoj dvorani Doma sportova sprema se pravi spektakl. Dolazi prva momčad lige, KAC, a priliku da ih vidite imate i Vi, ako točno odgovorite na naše pitanje.

Nažalost za Medvjede još neko vrijeme neće zaigrati Joel Prpić, ali dobra je vijest da je nakon ozljede opet počeo klizati. Napadač Medveščaka je krajem kolovoza slomio stopalo, ali u ponedjeljak je nakon pet tjedana pauze ponovno stao na led.

"Osjećam se dobro. Čak bolje, nego što sam očekivao. Klizao sam 20 minuta. Ali, dobro sam se izmorio. Ne boli me kada kližem, ali gležanj je još uvijek osjetljiv. Mišići oko gležnja su mi slabi. Što se tiče klizanja, normalno mogu stati i krenuti. Sada samo moram vratiti kondiciju", rekao je Prpić.

Po dvije ulaznice za utakmicu Medveščaka i KAC-a, koja se igra u nedjelju od 17.30 sati u Domu sportova dobili su:

Tihana Crnković Marko Splajt Ljiljana Stanić

Dobitnici svoje ulaznice mogu preuzeti na adresi Preradovićeva 20 na porti, u petak do 20 sati, uz predočenje osobne iskaznice.

Vezani članci:

arti-201109301280006 arti-201109250502006

Play ponuda
Play ponuda