33 navijača povređeno nakon sudara u Nascar trci (FOTO) (VIDEO)

Zaštitna ograda i ostale mere opreza nisu pomogli

24.2.2013.
15:08
VOYO logo

Jedan vozač i čak 33 navijača povređeni su posle velikog sudara na Naskar trci u SAD, iako su preduzete sve mere opreza da do ovakvih scena ne dođe.

Stravična nesreća dogodila se na oko 60 metara do cilja kada je vozač koji je u tom trenutku bio u vođstvu Rigan Smit pokušao da blokira Breda Keselovskog koji je želeo da ga pretekne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usledio je lančani sudara u kojem je učestvovalo dvanaest automobila, a automobil Larsona, koji je učestvovao u incidentu, poleteo je i udario u zaštitnu ogradu. Njegov automobil je počeo da se raspada, a delovi i gume su preletele u gledalište i povredile gledaoce.

Prema prvim informacijama ozbiljno je povređeno dvoje navijača, od kojih je jedan 14-godišnji dečak koji se nalazi u stabilnom stanju, dok je drugi čovek zadobio povrede glave i još uvek se nalzi u životnoj opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je jedan od najvećeih incidenata koji se pamti u motosportu, ali su organizatori trke i pored toga odlučili da se prestižna trka Dejtona 500 ipak održi u nedelju, prenosi Huffington post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo