POTPUNI DEBAKL / Osramotili se europski prvaci iz Zagreba!

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatski vaterpolisti u subotu će se, najvjerojatnije protiv Španjolske, boriti za deveto mjesto na europskom prvenstvu u Eindhovenu kojeg su započeli pobjedom nad istim protivnikom sa 10:7. Samo su tada izabranici Ratka Rudića još sanjali o obrani naslova europskog prvaka kojeg su osvojili 2010. u Zagrebu.

27.1.2012.
16:34
PIXSELL
VOYO logo

U utakmici za plasman od 7. do 10. mjesta na Europskom prvenstvu vaterpolisti Hrvatske izgubili su nakon peteraca od Rumunjske sa 16:15 (2:4, 2:3, 1:2, 5:1), produžeci (1:0, 1:2), peterci (3:4) i u subotu će igrati s poraženim iz susreta Španjolska - Nizozemska za deveto mjesto.

Susret je odigran na plivalištu Pietera van den Hoogenbanda, a sudili su Bervoets iz Nizozemske i Stajković iz Makedonije.

Hrvatski vaterpolisti u subotu će se, najvjerojatnije protiv Španjolske, boriti za deveto mjesto na europskom prvenstvu u Eindhovenu kojega su započeli pobjedom nad istim protivnikom sa 10:7. Samo su tada izabranici Ratka Rudića još sanjali o obrani naslova europskog prvaka kojega su osvojili 2010. u Zagrebu.

Ovo je bila utakmica koju su naši "morali" odraditi i tako su se i ponašali u bazenu u kojem su nakon poluvremena gubili sa 4:7. Izgubili su i treću četvrtinu sa 1:2, da bi posljednju četvrtinu dobili sa 5:1 pa je regularni dio utakmice završen rezultatom 10: 10. Kada su početkom drugog produžetka golovima Sandra Sukna naši poveli 12:10, činilo se da će rutinirano završiti utakmicu.

Umjesto toga dopustili su Rumunjima da postignu dva gola i zbore izvođenje peteraca u kojima su Rumunji postigli četiri gola uz jedan promašaj. Kod nas precizni su u izvođenju peteraca bili Sukno, Bošković i Joković, dok Karač i Muslim nisu uspjeli pogoditi mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo