OSJEČANI SASULI PALJBU PO HNS-U: / 'Šuker i braća Mamić kolektivno nam sišu gl*vić'

Image
Foto: Pixsell

Olduka im je posebno teško pala jer će se u Gradskom vrtu s Lokomotivom boriti za drugo mjesto

24.7.2020.
10:26
Pixsell
VOYO logo

Izvršni odbor potvrdio je odluke donesene pisanim putem, uključujući odluku o igranju preostalih utakmica u četiri nedovršena natjecanja pod okriljem HNS-a bez gledatelja. Prioćuli su iz Saveza ovog četvrtka i posebno razbjesnili Osječane.

"Sramotna odluka HNS-a! Ne mogu drukčije to prokomentirati. Ovo je teško razumljivo i prihvatljivo, posebice nakon posve jasnog i neupitnog očitovanja Stožera civilne zaštite da nema prepreka za igranje pred publikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savez to nije želio uvažiti, tako da se u svemu očituju neki drugi interesi, po nama – nikako nogometni. Po tko zna koji puta koplja se lome na našem klubu. Bili smo zakinuti suđenjem, a sada se suočavamo i s ovakvom situacijom da nam se navijačima zabranjuje dolazak na tribine u najvažnijoj, povijesnoj utakmici.

Osvanule poruke

Članovi Izvršnog odbora HNS-a stavljaju se iznad svega, iznad Stožera civilne zaštite i to baš sada, kada pada odluka tko će u kvalifikacije Lige prvaka. Našoj momčadi ne preostaje ništa drugo nego izdići se iznad svega, skupiti svu snagu, motiv i energiju kako bismo u subotu došli do velike pobjede", rekao je direktor NK Osijek IgorGalić nakon što je potvrđena odluka IO-a o tome da će se zadnje kolo HNL-a igrati bez publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osječanima je to posebno teško palo jer će se u Gradskom vrtu s Lokomotivom boriti za drugo mjesto i kvalifikacije za Ligu prvaka.

A dan nakon što je potvrđena ova odluka u Osijeku su osvanule poruke HNS-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo