"Orlići" sa Italijom i Belgijom

Mlada reprezentacija Srbije dobila je protivnike u kvalifikacijama za EP 2015

31.1.2013.
12:34
VOYO logo

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igraće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2015. sa selekcijama Italije, Belgije, Kipra i Severne Irske, odlučeno je žrebom u Nionu.

Kvalifikacije počinju 22. marta, a pobednici grupa i četiri najbolje drugoplasirane ekipe igraće u baražu, dok će sedam najboljih, pored domaćina Češke, izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi selektor mlade reprezentacije Srbije, Radovan Ćurčić, prisustvovao je žrebu grupa za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2015. godine.

- Prva reakcija na svaki žreb je da možeš uvek i bolje i lošije da prođeš. Tako je bilo i ovog puta. Činjenica da je iz trećeg "šešira" stigla reprezentacija Belgije govori da postoje tri favorita u grupi pre početak kvalifikacija. Verujemo u sebe i to je važan preduslov za uspeh u svakom takmičenju. Možemo da igramo protiv svakog rivala, pa i glavnog favorita grupe, reprezentacije Italije. Ima dovoljno vremena do početka da se spremimo za ono što nas očekuje na putu do Evropskog prvenstva 2015. godine. Izvesno je, devet meseci u ovom uzrastu dovoljno je dug period da se neke stvari promene pa je i uzdržanost predstavnika svih reprezentacija posle žreba bila potpuno očekivana i razumljiva. Slede analize, skautiranja, prijateljske utakmice i postepeno upoznavanje sa rivalima - rekao je po završetku žreba Ćurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grupa 1: Engleska, Vels, Finska, Moldavija, Litvanija, San Marino Grupa 2: Rusija, Danska, Slovenija, Bugarska, Andora, Estonija Grupa 3: Holandija, Škotska, Slovačka, Gruzija, Luksemburg Grupa 4: Španija, Austrija, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Albanija Grupa 5: Švajcarska, Ukrajina, Hrvatska, Letonija, Lihtenštajn Grupa 6: Nemačka, Rumunija, Crna Gora, Republika Irska, Farska Ostrva Grupa 7: Švedska, Turska, Grčka, Poljska, Malta Grupa 8: Izrael, Portugal, Norveška, Makedonija, Azerbejdžan Grupa 9: Italija, Srbija, Belgija, Kipar, Severna Irska Grupa 10: Francuska, Belorusija, Jermenija, Island, Kazahstan

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo