Dobri duh reprezentacije / On je jedan od najvažnijih članova repke: Krpa ozljede, bandažira, tjera igrače u ledene kupke...

Damir Kajba dobri je duh hrvatske reprezentacije

18.1.2019.
12:45
VOYO logo

On krpa ozljede, masira, bandažira, tjera igrače u ledene kupke, a ponekad im uz kavicu pomaže u rješavanju privatnih problema. On je jedan od važnijih članova reprezentacije, fizioterapeut Damir Kajba.

"Najzahtjevniji dio dana je navečer, poslije utakmice gdje je to neki period od 4 sata, obzirom da nas ima troje onda u 4 sata stignemo obradit cijelu momčad, izmedu 12 i 16 igrača", kazao nam je Kajba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je on čovjek koji neumorno krpa naše igrače, vedra duša reprezentacije, uvijek s osmijehom, i uvijek s čarobnim rukama, to smo sve znali, ali Kajba je glavni fizioterapeut hrvatske repke je i nova zvijezda društvenih mreža!

Sve se dogodilo slučajno. Počeo je na Instagramu objavljivati sve što mu je palo napamet. Od pjevanja, pokazivanja svlačionice, do hrane u hotelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidim da svi lajkaju, ima duhovitih primjedbi, meni je to drago, sve ono što izazove osmijeh na licu kod njih meni je drago", kazao je Kajba komentirajući komentare na društvenim mrežama.

Njegova improvizirana hotelska klinika posebna je priča. Tu vrijedi ona: kako se tko snađe, jer mjesta glamuru baš i nema. Kako ona izgleda, pogledajte u video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo