OLMO PRIZNAO GDJE BI VOLIO IGRATI NAKON LEIPZIGA: / 'Lagao bih kad bih rekao da mi to nije cilj'

Image
Foto: Profimedia

Olmo je 2015. stigao u Dinamo kao dio razmjene s Barcelonom

3.2.2021.
18:47
Profimedia
VOYO logo

Prošlog četvrtka navršilo se točno godinu dana otkako je Dani Olmo napustio Dinamo i potpisao za njemački Leipzig. Nakon malo težeg početka u novoj sredini izborio se za standardno mjesto u početnom sastavu. Njegova forma raste iz utakmice u utakmicu i pitanje je koliko će dugo ostati u klubu. A Olmo ima jasan cilj gdje bi želio nakon Njemačke.

"Lagao bih kad bih rekao da mi nije cilj igrati u Španjolskoj. To je moja zemlja, ali ima još dovoljno vremena. Tek su mi 22 godine. O tome trenutačno niti ne razmišljam. Usredotočen sam samo na Leipzig. Nekoliko sam puta rekao da sam ovdje tek godinu dana i da želim puno toga postići s ovim klubom. Jedino na to mogu sada utjecati", poručio je Olmo tijekom razgovora za Sport Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Leipzig's Spanish midfielder Dani Olmo (L) and Dortmund's Danish midfielder Thomas Delaney vie for the ball during the German first division Bundesliga football match RB Leipzig vs Borussia Dortmund in Leipzig, on January 9, 2021.,Image: 582161244, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no

Otkrio je kako mu je nekada igrački uzor bio Andres Iniesta, ali i da sada više gleda Messija i Ronalda. Uz to progovorio je u dugoročnim ciljevima.

"Iz moje točke gledišta, naslov svjetskog prvaka na najveća titula koja se može osvojiti. NA Sp-u igraju najbolji nogometaši i zato ga je najteže osvojiti", dodaO je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmo je 2015. stigao u Dinamo kao dio razmjene s Barcelonom. Tada je u suprotnom smjeru otišao Alen Halilović. Iako se od 'hrvatskopg Messija' očekivalo puno, njegova karijera otišla je u sasvim suprotnom smjernu od Olmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo