PRAVI SPECIJALITETI / Pogledajte kako izgleda obrok u Olimpijskom selu: 'Jedemo isto već pet dana, nije mi dobro od toga, dosta mi je svega!'

Image

U tijeku su ZOI-e, a nakon što je naša Lea Jugovac iskusila lošu organizaciju, sportaši se žale i na hranu

8.2.2022.
17:26
VOYO logo

Mnogi se često pitaju pretjeruju li sportaši i je li u pitanju 'razmaženost' profesionalaca ili je pak hrana zbilja problem.

Sada se javila ruska biatlonka Valerina Vasnetsova koja je otišla najdalje i fotografirala što jede 'već danima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŽESTOKE KRITIKE /

Njegove riječi glasno će odjeknuti. Ivica Kostelić brutalno isprozivao organizatore Olimpijskih igara: 'Ovo je apsurd'

Image
ŽESTOKE KRITIKE /

Njegove riječi glasno će odjeknuti. Ivica Kostelić brutalno isprozivao organizatore Olimpijskih igara: 'Ovo je apsurd'

U svojoj objavi žestoko se obrušila na organizatore zbog loše hrane, a fotografirala je tanjur hrane koji ne izgleda pretjerano privlačno. Sportašica tvrdi da joj je od hrane bilo loše.

Uvažili joj žalbu

U tanjuru se našao krumpir, suha tjestenina, komad mesa i nekakav umak. Ruskinji se to nije nimalo svidjelo te je tražila novi obrok. Istaknula je da danima hrana nije dobra te da ovo nije izolirani slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Boli me trbuh, jako sam blijeda i imam podočnjake. Gotova sam, svaki dan se plačem. Umorna sam od svega", napisala je Valerina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da već pet dana dobiva istu hranu u Olimpijskom selu, a AP prenosi kako su organizatori reagirali nakon njene objave na Instagramu. Sportaši bi trebali početi dobivati raznovrsnija jela, ali i bogatija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Hrvatica se mučila s organizatorima

A problema s organizacijom imala je i naša olimpijka Lea Jugovac. Hrvatska snowboarderica propustila je otvaranje Igara zbog testiranja na koronavirus koje je predugo trajalo.

"Kroz kratki razgovor ispričali su se u ime organizatora i cijelog osoblja za moj slučaj. Kao što znate radilo se o testiranju radi potvrde graničnog pozitivnog testa kojeg sam dobila 4. veljače, a zbog procedure koja je predugo potrajala, propustila sam i nastup. Osim isprike, naveli su i da temeljem ove pogreške dodatno nastoje ubrzati proces dobivanja PCR rezultata kojim se jednom dnevno moraju testirati svi sportaši i osoblje. Bilo mi je drago primiti ispriku. Iako ona ne mijenja moju situaciju i propušteno natjecanje, potvrđuje da su organizatori doista počinili propust i da su toga svjesni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, predstavnici organizatora Igara poželjeli su Lei i puno uspjeha u nastavku olimpijskih nastupa: "Uz prigodne poklone, zaželjeli su mi sreću i uspjeh u nastupu 14. veljače i ponudili svu pomoć, ako dođe do ikakvog problema za vrijeme našeg boravka. Nadam da neće biti potrebe i da smo svu lošu sreću za ove Zimske olimpijske igre 'ispucali' ", zaključila je Lea.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo