BAYERN PRED VRATIMA RAJA / Olić: Iskoristimo li prigode idemo u polufinale

Image

Hrvatski napadač odigrao je ponajbolju utakmicu u karijeri i pogotkom donio Bayernu prednost 2:1 uoči uzvrata na Old Traffordu. Zbog ozljede gležnja, dvojben nastup Rooneya.

31.3.2010.
9:06
VOYO logo

Ivica Olić vjerojatno je odigrao utakmicu života u srazu s Manchester Unitedom u kojoj je Bayern njegovim pogotkom u sučevoj nadoknadi pobijedio 2:1. U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u Muenchenu poveo je United, a Nijemci su u nastavku pogotkom Riberyja i hrvatskog reprezentativca preokrenuli rezultat.

"Nesretan pogodak, kakav smo primili u prvoj minuti, ne smije nam se događati u tako važnoj utakmici kakva je bila protiv Uniteda, ustvrdio je Olić dodavši da se momčad nakon toga cijelo vrijeme trudila napadati.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš napadač pohvalio je izvedbu svojih suigrača, baš kao i atmosferu koju su stvorili navijači na tribinama.

"U nastavku smo zaigrali još bolje nego u prvom dijelu. Atmosfera koju su stvorili navijači bila je nevjerojatna. Obično navijače ne čujem tijekom igre, ovaj put čuo sam podršku s tribina tijekom cijele utakmice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrška je okrunjena u sučevoj nadoknadi vremena. Olić je ukrao loptu Evri na sredini polja engleske momčadi i postigao pogodak koji je donio prednost njemačkoj momčadi uoči uzvrata na Old Traffordu.

Naravno, ovim pogotkom šanse u uspjeh Bayerna nad Manchester Unitedom su porasle, no Olić u uzvratu očekuje nemilosrdnu borbu za polufinale elitnog europskog klupskog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo li izboriti polufinale, za tjedan dana morat ćemo iskoristiti svoje prigode, zaključio je Olić.

S druge strane, osim razočaranja porazom, u Manchester Unitedu još više su zabrinuti zbog ozljede napadača Waynea Rooneya. Koliko je teška ozljeda članka na nozi znat će se nakon pretraga u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je već gotovo sigurno da će Rooney propustiti ključnu prvenstvenu utakmicu svog Uniteda s Chelseajem, a vrlo je dvojben i za uzvrat s Bayernom. No, pokaže li se ozljeda težom, napadač bi mogao propustiti i ostatak sezone.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo