ODLAZAK LEGENDE: / Kobe Bryant najavio kraj karijere

Image
Foto: AFP, Harry How

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant (37) najavio je povlačenje kraju ove sezone, a povodom toga objavio je pismo.

30.11.2015.
8:27
AFP, Harry How
VOYO logo

"Draga košarko,

od kada sam sam motao tatine čarape i pogađao zamišljene šuteve za pobjedu znao sam jedno: Zaljubljen sam u tebe. Volim te toliko puno i sve sam ti dao, preko misli i tijela, do duše. Kada sam imao šest, onako zaljubljen u tebe nikada nisam vidio kraj tunela. Vidio sam samo sebe kako istrčavam iz jednog. I trčao sam. Trčao sam gore dole na svakom terenu, poslije svake izgubljene lopte, zbog tebe. Dao sam ti scre, jer iz njega ide mnogo više. Imao sam lijepe i ružne trenutke, kroz znoj i bol, ali ne zbog izazova, već zbog tebe. Sve sam uradio za tebe, a ti si mi omogućila da se osjećam živo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostvareni san

Ostvarila si šestogodišnjaku njegov san u Lakersima i zbog toga ću te uvijek voljeti, a ovako opsesivno ne mogu još dugo. Ova je sezona kada ću se oprostiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moje srce može izdržati, mozak također, ali tijelo kaže da je vrijeme za kraj. I to je ok. Spreman sam te napustiti. Želim da znaš da oboje možemo uživati u svakom trenutku i lijepom i ružnom. Jedno drugom smo dali sve što imamo. I oboje znamo, što god ću raditi, uvijek ću biti taj klinac s umotanim čarapama, kanta je u kutu, ostalo je još pet sekundu, lopta je u mojim rukama. Pet...četiri...tri...dva....jedan.

Volim te zauvijek,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kobe" pismo je kojim je Bryant najavio kraj karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom karijere osvojio je pet NBA naslova (2000, 2001, 2002, 2009. i 2010), sudjelovao je na All Starsu 17 puta, osvojio je dva olimpiojska zlata. U jednoj utakmici zabio je 81 koš te je po tom pitanju drugi u povijesti. Na vječitoj listi strijelaca je na trećem mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo