VIDEO: / OČAJNIČKI VAPAJ SPORTSKIH IKONA 'Što to radite? Djeco, ostanite doma'

29.4.2015.
10:47
VOYO logo

Ray Lewis je, tako, poručio svima koji sudjeluju u izgredima da se "maknu s ulica i prekinu s nasiljem".

Lewisova poruka došla je tijekom žestokih nereda u kojem se uništavalo sve što se stiglo, a diljem zapadnog Baltimorea buktala je vatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nasilje nije rješenje. Nasilje nikada nije bilo rješenje. Freddie Gray, na ovakav način ne činimo ništa dobro za njega, za njegovu smrt. Ima nas sasvim dovoljno na ulicama koji želimo promijeniti situaciju. Baltimore, makni se sa ulica. Djeco, odite doma. Ostanite doma", kazao je Lewis u videu.

http://player.foxfdm.com/sports/embed-iframe.html?videourl=https://link.theplatform.com/s/BKQ29B/gbwEmzhoxdn9?mbr=true&assetTypes=Video&feed=Fox%20Sports%20All&iu=/fscom/buzzer/story&policy=51457&format=SMIL&Tracking=true&Embedded=true&formats=MPEG4,FLV

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA zvijezda New York Knicksa Carmelo Anthony odrastao je u Baltimoreu, jednom je bio imenovan igračem godine okruga Baltimore, a niti on nije propustio priliku poslati poruku s kojom bi se eventualno smirili neredi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo izgraditi naš grad, a ne ga uništavati. Naravno, svi želimo pravdu. Stoga, idemo svi sagledati pravo stanje stvari. Naprimjer, kada je zadnji puta sagrađena neka škola u Baltimoreu?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guverner savezne države Maryland u ponedjeljak je sazvao nacionalnu gardu i objavio policijski sat u gradu Baltimoreu za sve njegove žitelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog vikenda je, pak, u blizini stadiona Camden Yards, na kojem su igrali Oriolesi i Red Soxi, došlo do žestokih sukoba između dijela prosvjednika i navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo