Spektakl u najavi /

Objavljen ždrijeb Utrke Prvaka: Čeka nas fenomenalna utrka između dvojice najboljih F1 vozača

Image
Foto: Profimedia

Utrka Prvaka održava se u Švedskoj 5. i 6. veljače, a prijenos događaja pratite na RTL-ovoj streaming platformi PLAY.

2.2.2022.
10:27
Profimedia
VOYO logo

Utrka Prvaka, izvorno nazvana 'Race of Champions', tradicionalno okuplja najbolje vozače iz svih poznatih motorsport kategorija u jednom univerzalnom natjecanju. Oni se u dvodnevnom događaju međusobno susreću u potrazi za "prvakom nad prvacima".

Vozači iz najprestižnijih svjetskih motosport kategorija, kao što su Formula 1WRC (reli), NASCARIndyCar LeMans okupljaju se u ovoj jedinstvenoj utrci u identičnim vozilima kako bi okrunili najboljeg vozača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvi put događaj će organizirati Šveđani. Utrka će se održavati u uvjetima snijega i leda, što će sigurno ići na korist Skandinavcima i vozačima relija.

SAZNAO SE ŽDRIJEB

Organizatori su napokon objavili ždrijeb, koji je pun iznenađenja. Najzanimljiviji će biti dvoboj između dvojice vozača Formule 1, Sebastiana Vettela i Valtterija Bottasa. Vettel je pobjednik čak 53 utrke u F1, dok Bottas ima deset pobjeda uz svoje ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je uzbudljiv okršaj Mike Hakkinena i Jimmieja Johnsona. Finac je dvostruki svjetski prvak u Formuli 1, a poznato je njegovo rivalstvo s Michaelom Schumacherom. Johnson je sedmerostruki NASCAR prvak.

Mick Schumacher, sin velikog Michaela, vozi protiv Jamieja Chadwicka u utrci za osminu finala protiv pobjednika Amerikanca Herte i Brazilca Castronevesa. Utrku Prvaka ekskluzivno gledajte na RTL-ovoj streaming platformi PLAY. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo