OBJAVLJEN DETALJAN RASPORED DRUGOG KRUGA: / Evo kad točno Kauboji igraju

Image
Foto: AFP

Polufinale se igra idući petak, a finale dva dana poslije, u nedjelju.

18.1.2019.
13:00
AFP
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija je rano jutros iz Münchena otputovala u Köln, gdje 20. siječnja u 18 sati slijedi prvi ogled skupine I s Brazilom. Nakon toga uslijedit će dva superderbija s Njemačkom dan kasnije te s Francuskom u srijedu.

Međunarodna rukometna federacija objavila je detaljan raspored, pa na njihovoj službenoj stranici stoji da će Hrvatska s Njemačkom igrati u 20.30, a s Francuskom u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prenosimo četiri boda

"Prenosimo četiri boda u Köln, imamo dva dana za regeneraciju i slijedi ogled s Brazilom. To je dovoljno vremena da smislimo taktiku i proučimo Južnoamerikance, koji su ostavili dvije europske momčadi iza sebe. Nikako nisu za podcjenivanje, a igrali s njima na SP-u u Kataru 2015. godine, kada smo ih dobili u zadnjih minutu-dvije. Stvarno su dobri, možda nemaju širinu igrača, ali oni itekako znaju igrati rukomet", kazao je Igor Karačić komentirajući skupinu u Kölnu.

"Imamo još za protivnike Nijemce i Francuze i mislim da nam jedna pobjeda neće biti dovoljna za polufinale. Nikola Karabatić će ipak igrati? To je njihov problem, a ne naš", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspored:

20. siječnja 2019. 18:00 Brazil - Hrvatska

21. siječnja 2019. 20:30 Hrvatska - Njemačka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23. siječnja 2019. 18:00 Francuska - Hrvatska

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo