OBITELJ JE U POTPUNOM ŠOKU: / Misterij u Brazilu, nestali posmrtni ostaci legendarnog nogometaša

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Manuel Francisco dos Santos, poznatiji pod nadimkom Garrincha, legenda je brazilskog nogometa, član neponovljive generacije u kojoj su igrali Pele, Vava, Didi, Zagallo, Zito...

1.6.2017.
11:24
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Garrincha je uz Pelea bio najbolji igrač te slavne momčadi, a u sjajnoj karijeri koju je proveo igrajući za Botafogo i brazilsku reprezentaciju, nije ga smetala ni kraća desna noga, štoviše, na njegovu "fintu" padali su svi suparnici...

Nikakva obavijest o ekshumaciji

Umro je rano, 1980. godine, sa samo 49 godina uvelike zbog problema s alkoholom. Pokopan je u predgrađu Rija, na groblju Magé, lokalne vlasti podignule su mu i spomenik nedaleko posljednjeg počivališta. No, Garrinchina obitelj doživjela je potpuni šok kad je željela premjestiti lijes s njegovim posmrtnim ostacima. U otkopanom grobu nije bilo - ničeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavila se informacija kako je daljnji član Garrinchine obitelji premjesio ostatke slavnog nogometaša na drugo mjesto, u nišu, ali obitelj nije primila nikakvu obavijest o ekshumaciji, stoga je i šok bio ogroman, piše brazilski list O Globo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju, više nitko nije siguran gdje se nalaze Garrinchini posmrtni ostaci, potvrdila je direktorica groblja u Magéu Priscila Liberia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo