NOVO SLAVLJE ZA HIRSCHERA: / Austrijanac se izjednačio s legendarnim Albertom Tombom

Image

Austrijanac Marcel Hirscher je pobjednik utrke veleslaloma koja se u nedjelju za Svjetski kup vozila u Alta Badiji, dok je hrvatski skijaš Filip Zubčić zauzeo 16. mjesto.

18.12.2016.
14:32
VOYO logo

Četvrta je to pobjeda austrijskog skijaša u ovom skijalištu, čime se izjednačio s legendarnim Talijanom Albertom Tombom.

Hrvatski skijaš je za Hirscherom, čije je pobjedničko vrijeme 2:32.89, zaostao 3,55 sekundi. Drugi je bio Francuz Mathieu Faivre (2:33.60), a treći Talijan Florian Eisath (2:33.99).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi hrvatski skijaš koji je nastupio danas u Alta Badiji William Vukelić nije osigurao nastup u drugoj vožnji.

Hircher vodi u ukupnom poretku

U ukupnom poretku vodi Hirscher sa 540 bodova, drugi je Norvežanin Kjetil Jansrud sa 322 boda, a treći je Francuz Alexis Pintaurault, koji je danas izletio u drugoj vožnji veleslaloma, sa 284 boda. Zubčić je u ukupnom poretku 45. sa 53 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrijanac je prvi i u poretku skijaša u veleslalomu sa 340 bodova, drugi je Alexis Pintaurault sa 260 bodova, a treći je Faivre sa 238 bodova. Zubčić je 19 sa 53 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje Švicarke Gut

Švicarka Lara Gut pobjednica je utrke super G-ja koja se u nedjelju za Svjetski kup vozila u Val d'Isereu. S vremenom 1:23.24 Gut je stigla do desete pobjede u ovoj disciplini i druge ove sezone te 21. u Svjetskom kupu.

Na drugom mjestu je skijašica iz Lihtenštajna Tina Weirather sa 13 stotinki zaostatka, dok je treća Talijanka Elena Curtoni čiji je zaostatak 1,24 sekunde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ukupnom poreku vodi Michaela Shiffrin sa 498 bodova, druga je Talijanka Sofia Goggia sa 467 bodova, a treća je Slovenka Ilka Štuhec sa 445 bodova. Gut je zahvaljujući današnjoj pobjedi 4. u ukupnom poretku sa 393 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo