SERENA IZVRIJEĐALA KOLEGE / 'Novak Đoković, Nadal i ostali su pi***ce'

Image
Foto: TWITTER

Američka tenisačica Serena Williams žestoko je kritizirala svoje muške kolege koji su se stalno nešto bunili protiv plave zemljane podloge na turniru u Madridu. Nimalo biranim riječima poručila im je da prestanu 'plakati'.

15.5.2012.
12:33
TWITTER
VOYO logo

Nakon što je osvojila madridski turnir, netko je upitao Serenu Williams što misli o plavoj zemljanoj podlozi koju su najviše kritizirali Novak Đoković i Rafael Nadal.

"Žene su jače od muškaraca. To je razlog zašto mi rađamo djecu. Muškarci to nikada ne bi mogli podnijeti. Mi se ne žalimo, nego se trudimo dati sve od sebe. Ne idemo okolo i plačemo kao pi***ce", oštra je bila bivša najbolja tenisačica svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir u Madridu protekao je u dominaciji mlađe sestre Williams u ženskoj te Rogera Federera u muškoj konkurenciji, ali i u sjeni ozbiljnih kritika koje su Đoković i Nadal uputili organizatorima na račun 'novotarije' u obliku plave zemlje.

Dvojica najboljih tenisača svijeta otišli su toliko daleko da su najavili kako će sljedeće godine preskočiti madridski turnir ukoliko organizatori ne vrate tradicionalnu crvenu zemlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da je baš to njihovo uvjetovanje ispovociralo Serenu Williams koja ionako nikada nije imala dlake na jeziku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo