NOVA ZVIJEZDA SRPSKOG NOGOMETA NAKLONILA SE HRVATU: / 'Messi je najbolji na svijetu. Kroos je klasa koja traje godinama, a Modrić...'

Image

Veznjak je ove sezone u Španjolskoj igrao protiv sve trojice

9.3.2021.
8:47
VOYO logo

Novi izbornik Srbije DraganStojkovićPiksi objavio je svoj prvi popis. Na njemu se našlo i ime UrošaRačića, 22-godišnjaka koji brani boje španjolske Valencije. Veznjak do sada nije imao priliku igrati za svoju reprezentaciju pa bi trebao debitirati i kvalifikacijama za SP u Kataru 2022.

"Dragan Stojković Piksi je naš najbolji nogometaš ikad. Radujem se što ću ga imati priliku upoznati", poručio je u razgovoru za Kurir. Nama je posebno zanimljiv dio iz ovog intervjua je onaj u kojem govori o hrvatskom kapetanu Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Račić je ove sezone igrao protiv Barcelone, Reala, a pitanje na koje je dao odgovor je protiv koga mu je bilo teže igrati, Messija ili Modrića i Kroosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su sve majstori nogometne igre. Messi je najbolji na svijetu. Kroos je klasa koja traje godinama, a Modrić je nevjerojatan. On je na mene ostavio najveći dojam. Cijenim ga puno i kao čovjeka", poručio je. Ovim putem prognozirao je i rasplet španjolskog prvenstva.

"Tri su pretendenta na titulu. Atletico ima za vratom Barcu i Real i svako gubljenje bodova može ih skupo koštati. Velikani poput Barce i Reala u stanju su pobijediti sve utakmice do kraja prvenstva. Vidjet ćemo hoće li Atletico uspjeti izdržati do kraja", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo