strogo čuvana tajna / Nogometnim kuloarima kruži priča da se Kranjčar vraća u Hajduk, trener tvrdi: 'Prvi put čujem'

Image
Foto: Clive Gee/Press Association/PIXSELL

Na direktan upit dolazi li Kranjčar u Hajduk novi trener Damir Burić je odgovorio da to "prvi put čuje od novinara"

15.6.2015.
12:23
Clive Gee/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Prije odlaska na pripreme prve momčadi Hajduka u Maribor, gdje će u srijedu odigrati utakmicu s NK Domžale, trener Hajduka Damir Burić u ponedjeljak je novinarima izjavio da će u Sloveniji imati dva treninga dnevno na kojima će puno raditi na individualno-taktičkom planu i uigravanju novog sustava igre.

"Mislim da smo jako dobro odradili ovaj prvi tjedan treninga. Imamo rezultate testova na temelju kojih ćemo formirati skupine igrača za individualni rad u Sloveniji", kazao je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometnim kuloarima proširila se vijest da se Niko Kranjčar vraća na Poljud, devet godina nakon što je otišao u Portsmouth. Ipak, za sada nitko iz Hajduka nije htio potvrditi tu informaciju.

Na pitanje ima li novih imena u Hajduku Burić je rekao da u ovom trenutku ne može govoriti o njima jer još nisu zaključeni ugovori, a na direktan upit dolazi li Kranjčar u Hajduk novi trener "bilih" je odgovorio da to "prvi put čuje od novinara".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burić je kazao da je zadovoljan načinom na koji je momčad odradila prvi dio priprema i izrazio nadu da će igrači nastaviti s takvim načinom rada.

"Pronašli smo rješenje za lijevoga beka, ali je to sve u pregovorima. Imamo za to mjesto i interno rješenje jer mladi Pejić na treningu igra jako dobro, a ima i još igrača koji su odigrali na toj poziciji iako ona nije njihova", kazao je Burić i potvrdio kako Artem Milevski zbog teže ozljede ostaje u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Slovenije Hajduk će od idućeg ponedjeljka, 22. lipnja, boraviti u austrijskom Steyru gdje ga očekuju još dvije prijateljske utakmice; prva 24. lipnja protiv austrijskog prvoligaša Rieda, a potom i 27. lipnja protiv austrijskog trećeligaša SK Vorwärts Steyra.

Na put su krenula 23 nogometaša, među kojima nema ozlijeđenih Artema Milevskog i Kristijana Puljića, dok je mladi Petar Bosančić ostao u Splitu zbog polaganja mature. Na pripremama u Austriji Hajduku bi se trebao priključiti i njegov bivši junior, a sada član Red Bull Salzburga, Ante Roguljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukovci se u grad pod Marjanom vraćaju posljednje nedjelje u lipnju.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo