U svaki auto ubacili šampon /

Nogometašima Zvezde demolirali automobile

Image
Foto: pressonline.rs

'Nažalost, prvotimci Crvene zvezde su često bez osnovnih uvjeta za rad, počevši od loših terena za trening, koji se ne održavaju jer nema novca za servis i nabavku goriva, pa do uvjeta u svlačionici kad često nema sredstava za kupovinu leda ili čak i šampona i sličnih potrepština', piše u priopćenju nogometaša.

15.10.2013.
16:29
pressonline.rs
VOYO logo

Nogometašima Crvene Zvezde, na 9 od 13 automobila, tijekom noći su porazbijana stakla, a u svaki od njih je ubačeno po jedno pakiranje šampona!

Automobili su bili parkirani ispred svlačionica na Marakani. Ovo je očito reakcija navijača na otvoreno pismo nogometaša Zvezde koji su se dan ranije požalili na status u klubu i naveli da ponekad nemaju ni za šampon u svlačionicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, prvotimci Crvene zvezde su često bez osnovnih uvjeta za rad, počevši od loših terena za trening, koji se ne održavaju jer nema novca za servis i nabavku goriva, pa do uvjeta u svlačionici kad često nema sredstava za kupovinu leda ili čak i šampona i sličnih potrepština. Događa nam se da na gostovanjima manjim klubovima, nego što je Zvezda, uvidimo mnogo bolju organizaciju jer postoji sistem rada i funkcioniranja, što na Marakani nije slučaj", piše u priopćenju nogometaša Crvene Zvezde.

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana reagirali su na pismo igrača nekoliko sati kasnije te istaknuli da su u njemu sadržani istina i neistina, no da se igrači nisu držali dogovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo